Menu

Secret wine detox Rug arrangement | ± 90min

Ontdek de kracht van wijn

Deze wijnbehandeling is heel rijk aan proanthocyanidine (OPC) en vormt zo de doeltreffendste behandeling tegen agressieve zuurstofmoleculen. De celbeschermende werking van proanthocyanidine is 18 maal sterker dan vitamine C en maar liefst 50 maal sterker dan vitamine E.

Bolus Alba Rode wijn scrub van de rug

Bij een goede detox behandeling is het uiteraard belangrijk dat we onze huid terug laten ademen! Dode huidcellen stapelen zich op en verstikken je huid. Deze behandeling biedt een zeer absorberende, zuiverende en ontgiftende scrub, die een optimale stimulatie van de microcirculatie biedt. Deze scrub is rijk aan polyphenolen, welke een anti-oxiderende, anti-virale en anti-macrobiotische werking hebben. Ze biedt tevens een ontstekingswerende werking en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Geitenboter rode wijnpakking van de rug

Detoxen met de heerlijke geur van ‘wijntherapie’? Deze pakking is zeer sterk voedend, kalmerend en balancerend. De crèmepakking voorkomt huidveroudering, activeert de huidcellen, verbetert de microstimulatie, stimuleert en hydrateert.  Resultaat: een stralende huid! 

Permanent Contour wijnstempelmassage van de rug

Een unieke massage gecombineerd met een innovatieve stempeltechniek, waarbij de actieve ingrediënten van wijndroesem in de diepere huidlagen dringen. Geniet van heerlijk geurende kruiden in combinatie met constante stoom die uw lichaam en geest in evenwicht brengen. Permanent Contour® helpt tegen stress, vermindert spierspanningen, en wijst de weg naar innerlijke balans. 

 

Prijs

± 90min genieten voor €75

back to top