Menu

Gelaatsverzorging met AHAVA “APPLE OF SODOM”-touch

Gelaatsverzorging gericht op volumeverlies van de huid.

Weg met naalden! Kies voor een resultaat op lange termijn! Een gelaatsverzorging met botox-achtig resultaat om rimpels en fijne lijntjes aan te pakken op een natuurlijke manier. Bestrijdt volumeverlies van de huid en helpt bij het vormgeven van de gelaatscontouren. Geeft de huid een diepe hydratatieboost.

Prijs

90 minuten genieten voor €75

 

Gelaatsverzorging met AHAVA MINERAL REFRESHING-touch

Gelaatsverzorging gericht op zuivering.

Een zuiverende boost voor een vermoeide, doffe huid. Het Dunaliella Algae Refresh & Smooth Peel-Off Mask combineert de zuiverende werking van bamboe houtskool en de anti-agingkracht van het dunaliella algje, uniek aan de Dode Zee. Elimineert zwarte puntjes, verfijnt de textuur van de huid, vermindert fijne lijntjes, hydrateert en verzacht de huid.

Prijs

90 minuten genieten voor €75

 

Gelaatsverzorging met AHAVA UPLIFT SKIN-touch

Gelaatsverzorging gericht op versteviging en het verminderen van rimpels.

Geen Anti-aging maar Pro-aging! Deze up-liftende en verstevigende verzorging voorziet de huid van positieve energie. Fijne rimpels verminderen en de vorming van diepe rimpels wordt voorkomen terwijl de contouren worden verstevigd. Je huid is na deze behandeling gehydrateerd, gevoed en opnieuw in evenwicht.

Prijs

90 minuten genieten voor €75

 

Gelaatsverzorging met AHAVA MINERAL BRIGHTENING touch

Gelaatsverzorging gericht op herstel en een gezonde teint.

Hyperpigmentatie, zonneschade, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of oneffen teint worden aangepakt in deze ophelderende gelaatsverzorging. Met het AHAVA SHEET MASK, gebaseerd op een krachtige mix van exclusieve AHAVA Osmoter-Dode Zee mineralen en plantaardige ingrediënten, gaan we deze huid herstellen en terug de heldere teint bevorderen.

Prijs

90 minuten genieten voor €75

 

Subscribe to this RSS feed